Algemene Voorwaarden 

1. Definities

2. Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het gebruik van de website www.destemvandevrouw.nl en op alle diensten die via de website worden aangeboden. Door de website te gebruiken of diensten af te nemen, ga je akkoord met deze voorwaarden.

3. Diensten

Marieke van der Leijé biedt stemworkshops, stemtrajecten, muzikale composities en optredens aan. De specifieke voorwaarden en tarieven voor deze diensten zijn te vinden op de website.

4. Betalingen

  • Betalingen voor diensten worden verwerkt via veilige betalingsgateways. We behouden ons het recht voor om tarieven en betalingsmethoden op elk moment te wijzigen.
  • Eventuele bijkomende kosten, zoals belastingen, zijn de verantwoordelijkheid van de gebruiker en worden duidelijk gecommuniceerd voor het afronden van de betaling.

5. Annuleringen en Terugbetalingen

  • Annulerings- en terugbetalingsvoorwaarden voor specifieke diensten zijn te vinden op de website en kunnen variëren afhankelijk van het type dienst.
  • Marieke van der Leijé behoudt zich het recht voor om diensten te annuleren of te wijzigen om redenen zoals overmacht of onvoldoende deelname. In dergelijke gevallen zal een passende oplossing worden geboden.

6. Intellectueel Eigendom

  • Alle inhoud en materialen op de website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, muziek en video’s, zijn eigendom van Marieke van der Leijé en zijn beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten.
  • Gebruikers mogen de inhoud van de website niet kopiëren, reproduceren of verspreiden zonder uitdrukkelijke toestemming van Marieke van der Leijé.

7. Privacybeleid

Ons privacybeleid beschrijft hoe we persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen. Door de website te gebruiken, ga je akkoord met ons privacybeleid, dat beschikbaar is op de website.

8. Wijzigingen in Algemene Voorwaarden

Marieke van der Leijé behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden op de website gepubliceerd. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker om regelmatig de voorwaarden te controleren op updates.

9. Contactgegevens

Voor vragen of opmerkingen over deze algemene voorwaarden kun je contact opnemen met Marieke van der Leijé via de contactgegevens op de website.

Ontvang mijn gratis e-book

10 geheimen voor jouw Vrije Vrouwen Stem

Gratis e-book en updates